rozwiń wszystkie »
Przeczytaj artykuł: Promocja UZ - skuteczna czy nie?Strona: 1 - 1 ( 1), : 1 ... z 1
| |
~Maras 2010-02-20 14:59:53 Promocja jest nieskuteczna! Weźmy np kierunek historia- świetna kadra(w większości prof), prawo do nadawania stopnia dr hab., badania i wydawnictwa naukowe... Ale po co o tym wspominać? Po co dbać o r... |
| |
~Maras 2010-02-20 14:59:53 Promocja jest nieskuteczna! Weźmy np kierunek historia- świetna kadra(w większości prof), prawo do nadawania stopnia dr hab., badania i wydawnictwa naukowe... Ale po co o tym wspominać? Po co dbać o renomę? Powiem tylko, że z mojej klasy Ci co chcieli iść na Historię, wybrali UAM. Ja wybrałem UZ, ale tylko dlatego że w ZG jest o wiele taniej niż w PZN. Rzecz by się miała inaczej, gdyby UZ w swej promocji uwzględniał takie rzeczy. U nas nikt o tym nie wiedział. A gdyby wiedzieli, sądzę że większość jednak wybrała by UZ. Proszę, przemyślcie tą sprawę. |
Strona: 1 - 1 ( 1), : 1 ... z 1
UZetka.pl nie bierze odpowiedzialności za treść komentarzy. UZetka.pl zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy niezgodnych z netykietą.