Zaloguj się  
Login:
Hasło:

Informacje - Uczelnia  

Zdążyć na zajęcia
Dodano: 2010-03-03 14:38:00 przez: Karol
Część studentów Uniwersytetu Zielonogórskiego skarży się na plan zajęć. Problem dotyczy przede wszystkim żaków z Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu, którzy mają zajęcia w budynku przy ul. Energetyków.

Fot. Gregor
Często zdarza się, że w ciągu 15 minutowej przerwy muszą znaleźć się bądź w „Mrowisku” bądź w którymś z budynków w Campusie B. Jak rozwiązać taką sytuację? – Żeby ustrzec się tego w przyszłym semestrze studenci, którzy mają takie problemy powinni nam to zgłosić – odpowiada Marek Herejczak, przewodniczący parlamentu Studenckiego. – Jeżeli będą takie postulaty i takie prośby, to myślę, że będziemy w stanie to załatwić tak, żeby siatka zajęć była dopasowana do tego gdzie odbywają się zajęcia – dodał Herejczak.

Przedstawiciel samorządu zachęcał także do kontaktów z wydziałowymi planistami zajęć. Odpowiednio szybko przeprowadzone rozmowy mogą dać efekt.

Autor: Karol Tokarczyk
Posłuchaj:

Marek Herejczak o planie zajęć

Zobacz także:   Reklama:
Dr Bożena Kuczma Superbelfrem!
Belfer Roku. Gala już dziś!
Fesiwal Nauki coraz bliżej
Kanclerz w Radiu Index
Miss Studentek. Sara Eckert

Wasze komentarze  

~FIFI 2010-03-03 16:21:29
hahaha czyli trzeba zgłosić taką sytuacje z nadzieją że może coś się zmieni a nie że plan posiada absurdalną wadę. Nie można być złym na ludzi układających plan bo to oczywiste że mogą zdarzyć się pom...

~marcin 2010-03-03 17:27:45
To jest jakaś masakra z tym planem, na szczęście teraz tak nie mam, ale bywało, ż miałem problemy z przemieszczaniem się po mieście. To jest sprawa nie wiem dla RPO, albo jeżeli jest to dla rzecznika ...

~lola 2010-03-03 17:52:13
dobrze, że poruszyliście tę kwestię, ta sytuacja trwa od dawna i jest absurdalna i uciążliwa, pomóżcie nam to zmienić

~xyz 2010-03-04 00:12:09
to prawda ten plan jest okropny!, zajęcia zaczynam na 8:00 później dwa okienka, i do 28:15 paranoja.

~28:15 2010-03-04 11:54:03
do 28: 15? :)

~non 2010-03-04 15:53:14
Takie godziny to tylko w czasie sesji ;)

Aby zobaczyć więcej komentarzy, przejdz do forum »

UZetka.pl nie bierze odpowiedzialności za treść komentarzy. UZetka.pl zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy niezgodnych z netykietą.

Podpis:
Treść komentarza:
Wpisz w poniższe pole słowo INDEX aby dodać komentarz

Informacja imprezowa  
     Galeria  
     Forum  
Miss Studentek. Katarzyna i Stella » [24]
Pamiętacie Eurowizję? » [1]
Studia w Zielonej Górze » [15]
POMOGĘ korepet.,pisanie prac,programów,sprawozdan » [279]
Kosmos na deptaku- Space Day 2012 » [3]
     Ogłoszenia  
Księgarnia Matras (2012-05-22)
Serwis Monitorów , Telewizorów LCD (2012-05-22)
X - BOX tanio !!! (2012-05-21)
NOWA Klawiatura multimedialna MEDION. (2012-05-21)
PANASONIC KINO DOMOWE MODEL SC-PT350W 500 WATT (2012-05-21)

O portalu   Reklama   Patronaty   Regulamin   Kontakt   RSS