| Zmiany w stypendiach |
| Dodano: 2010-02-19 17:11:10 przez: Kaja |
 |
|
 |
A konretnie: zmiana terminu wypłat.
 | | Fot. Gregor |
W związku z przesunięciem terminu wpływu na uczelnię dotacji budżetowej na stypendia i zapomogi, po konsultacji z Parlamentem Studentów UZ i Radą Doktorantów UZ wprowadzono zmianę terminu wypłat stypendiów w Regulaminie pomocy materialnej dla studentów i doktorantów UZ oraz w terminie wnoszenia opłat za DS. w zarządzeniu Rektora o opłatach – do końca miesiąca. Stypendia będą wypłacane najpóźniej 1 dzień po otrzymaniu przez uczelnię dotacji.
Świadczenia stypendialne za miesiąc luty 2010 r. zostały już wypłacone.
|
| |
Autor: UZetka.pl
|
|
| |
|
| |
~non 2010-02-19 10:24:03 Tzn., ze za ten miesiac maja przyjsc normalnie a w nastepnym moze byc opoznienie, czy juz teraz beda pozniej :/ |
| |
~~malaga 2010-02-20 16:00:40 Ja to rozumiem tak, że nie będzie określonej daty wypłaty stypendiów, może ona być różna w zależności od tego kiedy UZ dostanie kasę. Może być zarówno przed 20-stym jak i po.
Jak się mylę prosz... |
| |
~~malaga 2010-02-20 16:00:40 Ja to rozumiem tak, że nie będzie określonej daty wypłaty stypendiów, może ona być różna w zależności od tego kiedy UZ dostanie kasę. Może być zarówno przed 20-stym jak i po.
Jak się mylę proszę o sprostowanie mnie. :) |
| |
~uz! uz! 2010-02-20 19:12:05 Jak pieniądze wpłyną na konto uczelni w kwietniu to kase dostaniemy w kwietniu. Przelewy bedą dzień po zaksięgowaniu gotóweczki ;] |
Aby zobaczyć więcej komentarzy, przejdz do forum »
UZetka.pl nie bierze odpowiedzialności za treść komentarzy. UZetka.pl zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy niezgodnych z netykietą.
|
| |
|
|